Skip to Content

ASH 2024 | Norsk Aften i San Diego

BestPractice Nordic og HAI Interaktiv er glade for å kunne invitere til Norsk Aften ASH 2024 i San Diego. Norsk Aften vil være en faglig og sosial begivenhet, hvor vi inviterer spesialister som deltar på ASCO i San Diego til å møtes, diskutere og perspektivere høydepunkter og nettverke. Programmet starter med en vitenskapelig oppsummering av nyheter og høydepunkter fra de fire største onkologiske sykdommene med diskusjon. Vi avslutter med en hyggelig middag.

Oppdateres kontinuerlig…

Norsk Aften vil være en faglig og sosial sammenkomst hvor vi inviterer helsepersonell til å møtes for å diskutere fag, erfaringer og skape sosiale relasjoner. Møtet arrangeres iht LMI’s regler for tredjeparts arrangemaneter. Først vil det være en vitenskapelig oppsummering med nyheter fra de 5 største tumorgruppene med diskusjon. Deretter en hyggelig middag.

Norsk Aften består av 2 x 45 minutter fagprogram med tid for spørsmål og diskusjoner, videreformidling av kunnskap, nyheter og egne erfaringer fra kongressen. Det vil bli servert snacks, mineralvann/kaffe og te før møtet og middag samme sted etter møtet.

Program

18.30 – 19.00  Registrering og kaffe

19.00 – 21.00 ASH highlights og norsk perspektivering

21.00 Middag

Foredragsholdere

Møteleder: (TBD)

AML: (TBD)

CLL: (TBD)

• Lymfom: (TBD)

Myelomatose: (TBD)

Kontakt oss

Har du spørsmål angående sponsing? Skriv til Charlotte Knudtzen: ckn@bpno.dk eller  Bjørn Hermansen: bjorn@haiinteraktiv.no

Har du spørsmål angående påmelding? Skriv til Diana, den@bpno.dk.

Disclaimer

Gjennomføringen av arrangementet krever minimum 5 sponsorer.

Sponsorer har ingen innflytelse på utformingen av det faglige programmet.

Møtet arrangeres i samsvar med ENLI’s retningslinjer for tredjepartsarrangementer.

Få tilgang

Hvis du er lege, sykepleier eller annen helsepersonell, kan du få tilgang til hele artikkelen ved å opprette en profil på BestPractice Nordic.

Back to top