Skip to Content

ESMO 2024 | Norsk Aften i Barcelona

BestPractice Nordic og HAI Interaktiv er glade for å kunne invitere til Norsk Aften ESMO 2024 i Barcelona. Norsk Aften vil være en faglig og sosial begivenhet, hvor vi inviterer spesialister som deltar på ESMO i Barcelona til å møtes, diskutere og perspektivere høydepunkter og nettverke. Programmet starter med en vitenskapelig oppsummering av nyheter og høydepunkter fra de fire største onkologiske sykdommene med diskusjon. Vi avslutter med en hyggelig middag.

Norsk Aften vil være en faglig og sosial sammenkomst hvor vi inviterer helsepersonell til å møtes for å diskutere fag, erfaringer og skape sosiale relasjoner. Møtet arrangeres iht LMI’s regler for tredjeparts arrangemaneter. Først vil det være en vitenskapelig oppsummering med nyheter fra de 5 største tumorgruppene med diskusjon. Deretter en hyggelig middag.

Norsk Aften består av 2 x 45 minutter fagprogram med tid for spørsmål og diskusjoner, videreformidling av kunnskap, nyheter og egne erfaringer fra kongressen. Det vil bli servert snacks, mineralvann/kaffe og te før møtet og middag samme sted etter møtet.

Program

18.30 – 19.00  Registrering og kaffe

19.00 – 21.00 ESMO highlights og norsk perspektivering

21.00 Middag

Foredragsholdere

Møteleder: Daniel Heinrich

Brystkreft: Hanna Dillekås

Urologisk kreft: Bjørg Y. Aksnessæther

Melanom: Anna Winge-Main

Lungekreft: Bjørn Henning Grønberg

• Gyn kreft: Kristina Lindemann

• Mage/tarm: Hanne Mari Hamre

Kontakt oss

Har du spørsmål angående sponsing? Skriv til Charlotte Knudtzen: ckn@bpno.dk eller  Bjørn Hermansen: bjorn@haiinteraktiv.no

Har du spørsmål angående påmelding? Skriv til Diana, den@bpno.dk.

Disclaimer

Gjennomføringen av arrangementet krever minimum 5 sponsorer.

Sponsorer har ingen innflytelse på utformingen av det faglige programmet.

Møtet arrangeres i samsvar med ENLI’s retningslinjer for tredjepartsarrangementer.

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at det kan forekomme endringer.

Få tilgang

Hvis du er lege, sykepleier eller annen helsepersonell, kan du få tilgang til hele artikkelen ved å opprette en profil på BestPractice Nordic.

Back to top