Skip to Content

ESMO | Norsk Aften i Madrid

Vi har gleden av å invitere til Norsk Aften ESMO 2023 i Madrid. Hai Interaktiv og BestPractice Nordic har i år inngått et samarbeid om å arrangere en felles Norsk Aften under ESMO i Madrid

Norsk Aften vil være en faglig og sosial sammenkomst hvor vi inviterer helsepersonell til å møtes for å diskutere fag, erfaringer og skape sosiale relasjoner. Møtet arrangeres iht LMI’s regler for tredjeparts arrangemaneter. Først vil det være en vitenskapelig oppsummering med nyheter fra de 5 største tumorgruppene med diskusjon. Deretter en hyggelig middag.

Norsk Aften består av 2 x 45 minutter fagprogram med tid for spørsmål og diskusjoner, videreformidling av kunnskap, nyheter og egne erfaringer fra kongressen. Det vil bli servert snacks, mineralvann/kaffe og te før møtet og middag samme sted etter møtet.

Møteleder

Daniel Heinrich
Overlege, leder i Norsk onkologisk forening

Foredragsholdere

Brystkreft: Egil Støre Blix, Overlege, Kreftavdelingen UNN

Urologisk kreft: Maria Nyre Vigmostad, Overlege, Avd for blod- og kreftsykdommer, Stavanger Universitetssykehus

Melanom: Anna Winge-Main, Overlege, Avdeling for kreftbehandling ved Oslo universitetssykehus HF

Lungekreft: Inger Johanne Zwicky Eide, Overlege, Onkologisk poliklinikk, Drammen sykehus

Gastro-intestinal kreft: Kristine Øverås Aasebø, Overlege, Avdeling for kreftbehandling og medisinsk fysikk Haukeland Universitetssykehus

Få tilgang

Hvis du er lege, sykepleier eller annen helsepersonell, kan du få tilgang til hele artikkelen ved å opprette en profil på BestPractice Nordic.

Back to top